Minőség, bizalom, szakértelem

Cégünk, a Makra Hungária Kft., mint a német MAKRA cég magyarországi képiviselete – csúcsminőségű, autókozmetikai, tisztítási anyagokat forgalmaz 2005-óta, szem előtt tartva az ökológiát és a szigorú környezetvédelmi előírásokat.

Autóipari ügyfeleink évek óta nagy sikerrel alkalmazzák termékeinket, ezért úgydöntöttünk, hogy elhozzuk Neked is – mint autókedvelőknek – termékeinket és szolgáltatásainkat. Így született meg 2011-ben a Care4Car Luxus Autókozmetika. Már a név is sugallja, itt nem egy szimpla belső takarításról van szó!

Állandó csúcsminőség

Elkötelezettek vagyunk a piacvezető, csúcsminőségű termékek eredményei mellett, éppen ezért kizárólag világvezető márkák termékeit használjuk. Ez garantálja számunkra, hogy folyamatos és kiszámítható minőséget nyújtsunk szolgáltatásainkkal. Továbbá ez teszi lehetővé, hogy minőséggaranciát vállaljunk munkáinkra.

Cégünk alapanyag támogatói

Ceramic Pro

A Ceramic Pro speciálisan a gépjárművek különböző felületein használható termékek fejlesztésével foglalkozik, és piacvezető kerámiabevonatokat gyárt és fejleszt az autóipar, repülőgépipar és más ipari ágazatok számára is.

3M

3M a szerteágazó ipari megoldások egyik élenjáró óriása. Minőségpolitikája és megoldásai meghatározó irányvonalat teremtett sok ipari szektorban, többek között a fóliatechnológiákkal kapcsolatban is.

Makra

Német MAKRA cég Európában számos országban a kiváló minőséget képviseli a vegyi anyagok gyártásában/forgalmazásában, szem előtt tartva a szigorú környezetvédelmi előírásokat. A MAKRA az autóipar és ipar területén egyaránt alkalmazott minőségi vegyi anyagok specialistája!

Colourlock

A Lederzentrum Colorulock a bőrfelületek kezelésének specialistája. A Lederzentrum 32 autógyár hivatalos beszállítója, így minősége és megoldásai garantált végeredményt biztosítaniak.

Skyfol

A Skyfol különböző védőfóliái minőségi megoldást kínálnak az autóiparban és az építőipartban egyaránt. A Skyfol autófóliák, ablakfóliák és karosszériavédő fóliák a világ vezető gyártóinak üzemeiben készülnek, ezzel biztosítva a magas minőségi szintet és a megbízhatóságot.