Bőrfestés és restaurálás

Gyári állapot visszaállítása csak szakértelem kérdése

A Luxus-Autókozmetika, mint certifikált legnagyobb bőrszakműhely Magyarországon a híres, német Colourlock festékrendszert alkalmazza a bőrkormányok, könyöklők, oldalvállak, ülőlapok, komplett autó garnitúrák, bőrfelületek restaurálásához.

 

Magyarország legnagyobb bőrfestő szakműhelye

A bőrfelületek restaurálását (tisztítását, javítását, festését) a német Lederzentrum Colourlock gyári termékrendszerével végezzük. A Lederzentrum 32 autógyár hivatalos beszállítója.

 

A bőr tisztítása

A bőr kémiai összetételének megfelelő, savas kémhatású, speciális, nagy hatásfokú, ugyanakkor kíméletes tisztító, impregnáló és ápoló termékeket használunk, melyek visszaadják az ülések eredeti kinézetét, frissességét és növelik az élettartamát.

Miért van szükség bőrfestésre, javításra?

A bőr a mindennapi használat során más anyagokkal érintkezik, súrlódik, kiszárad, mely a felület kopását, megrepedezését, esetlegesen szakadását okozhatja. Ugyanígy kezünk ízzadtsága is igénybe veszi a bőrkormányok ellenállását, így annak esztétikája kopik. A bőr egy cserzett, természetes, hosszú élettartamú, szép anyag, amely professzionális felületkezelést, védelmet és ápolást igényel a farmer elszíneződés, a kopások és repedések ellen.

Milyen bőrfelületeket
javíthatunk?

Kezdve a gépjármű bőr felületeitől a lakberendezési bútorokon át bármilyen bőrfelületet javíthatunk. Szolgáltatásunk következő esetekre nyújt megoldást:

  • kopások, repedések javítása, festése
  • égésnyomok javítása, festése
  • bőrkonzerválás, farmer elszíneződés eltávolítása
  • régi, megkeményedett bőrfelületek eredeti állapotának helyreállítása
  • teljes, vagy részleges bőrcsere
  • tisztítás, impregnálás, ápolás

Milyen eljárás mentén történik a bőrfestés?

A színkeveréshez szükséges termékek az autó alvázszáma alapján vannak kiválasztva, tehát az eredeti – katalógusból megállapított – gyári színekkel végezzük a bőrfelületek festését.

A bőrfestés az autófényezéshez hasonlóan történik, a tisztítás, csiszolás és zsírtalanítás után javító anyagokat, alapozót, festékeket és lakkokat használunk edző hozzáadásával a tartósság és kopásállóság érdekében.

Bőrfestés bútorok, kanapék, fotelek esetén

Eljárásunk természetesen tökéletesen működik bármilyen bőrfelületen, legyen az autóülés vagy bőrkanapé. Bármilyen bútorzat, eszköz bőrfelülete restaurálható és festhető, így kedvelt bútorai is újkori állapotba varázsolhatók. Költséghatékony megoldás garantált minőségben kivitelezett bőrjavítással, restaurálással vagy festéssel.

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal, kollégáink készséggel válaszolnak minden kérdésre!

Írj nekünk: info@luxus-autokozmetika.hu
Hívj minket: +3670 242 5717

Kapcsolatfelvétel

GDPR nyilatkozat