Szalonállapotú autókozmetika

Külső és belső kozmetikai megoldások

 

Tapasztalatunk, hogy a megfelelő tisztítási technológiával, a csúcsminőségű termékekkel, és a megszerzett tapasztalatokkal szalon állapotra hozhatjuk gépkocsiját.

Miért éri meg műhelyünket választani?

Beltér tisztaságának fontossága

A gépjármű belsejében a legkülönbözőbb szennyeződések fordulhatnak elő. A szövetek, kárpitok koszolódnak, a műanyag felületek szintén elszennyeződnek, zsírosodnak, és – sajnos sokan figyelmen kívül hagyják – de a bőrfelületeket is tisztítani, impregnálni és ápolni kell! Professzionális, minden felületre specifikusan kifejlesztett anyagokkal az intenzív, alapos tisztítás után a felületek újjá varázsolhatók.

Professzionális beltértisztítás

Munkatársaink az Ön gépjárművét egyedi darabként kezelik, és nagy gondossággal, precizitással, időigényesen az apró részletekig tisztítják és ápolják azt a megfelelő termékekkel a tökéletes eredményig.

Az alapos tisztítás és felületápolás után a tulajdonos visszakapja az “új autó” érzést, mellyel a vezetés ismét örömet okoz.

Védelem = a bőr és a műanyag felületek UV elleni védelemmel lesznek ellátva és visszakapják rugalmasságukat.

A gondosan karbantartott, tiszta autó megőrzi értékét illetve eladáskor értéknövelő tényező lehet!

Autópolírozás szakértő kezekkel

A gépjárművek külseje idővel fakul és karcossá válik. A legtöbb esetben az autó mosása körültekintés nélkül történik, figyelmen kívül hagyva olyan szakszerű lépéseket, amellyel elősegítenénk a karcmentes ápolást. Idővel minden jármű esztétikáját csorbítják a mikro karcolások.

Kollégáink szakértelmével a gépjárművek többségére újra tükörfény varázsolható. Egy szakértő polírozás nem csupán új fényt ad a jármű külsejének, de átmeneti védelmet is biztosít a professzionális anyagainknak köszönhetően.

Gyere hozzánk bizalommal, a maximumot hozzuk ki autódból!

Keress minket bizalommal, kollégáink készséggel válaszolnak minden kérdésre!

Írj nekünk: info@luxus-autokozmetika.hu
Hívj minket: +3670 242 5717

Kapcsolatfelvétel

GDPR nyilatkozat